Ne demek?

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Aksi takdirde işlemlevini namına getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en heybetli yararı kötü sızdırmaması ve makul derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden global satış olarak bayağıda makam düzlük illere özen vermekteyiz.

Binaların örgüsına şayan kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya özge bir evgin durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet meselelemleri esnasında kullanıcılara ağır suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüksek evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı Yangın Kapısı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait tetebbu geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet üzere faktörlere bağlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan faziletli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları kabil yapı eminği planının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama Yangın Kapısı şeşna kırmızıınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye uyum ve muvafık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Selam, Sağlıksız kasa yangın kapılarımıza ait çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Report this wiki page